“Echt iets voor mannen” bijeenkomsten:.

Heb jij ook behoefte om jezelf te uiten en gehoord te worden? Zin in samenzijn, delen en luisteren naar verhalen over onze levens, met andere mannen zoals jij en ik?
“Echt iets voor mannen” is geen bijeenkomst waarbij we voetbal gaan kijken, stoer gaan doen, bier gaan zuipen en kut gaan roepen (alhoewel je dat er prima als hobby naast kunt houden).
“Echt iets voor mannen” is wél een maandelijkse terugkerende bijeenkomst waarin we met mannen onderling “echt” onszelf gaan zijn. Iets wat in ons geval betekent man zijn!
Een bijeenkomst waar je de ruimte en de veiligheid geboden krijgt om je kracht en kwetsbaarheid te gaan ontdekken, ervaren en delen met andere mannen.  Je bent welkom met alles wat je meedraagt en vindt hier een plek waar anderen met je meedragen.

De bijeenkomsten zullen maandelijks op (vrijwel altijd) de eerste vrijdag van de maand ruimte bieden aan wisselende thema’s en workshops.
Thema’s als man zijn, vader en zoon, seksualiteit, werk en relaties en workshops als stembevrijding, ademwerk, sjamanistische rituelen en opstellingen.
Als rode draad door de bijeenkomsten loopt het delen, zodat iedereen die de behoefte voelt elke bijeenkomst kan en mag delen wat er in hem leeft.

We zien graag jou en je vrienden tijdens onze maandelijkse bijeenkomsten!
Mocht je komen dan is aanmelden noodzakelijk ivm onze voorbereiding. Dit kan via de evenementen in onze Facebook groep of per e-mail.
De avond kost €15 CASH, geen pin (voor minima reductie in overleg.)
Als je vragen hebt, stel ze gerust.

Warme groet,
Erwin, Wietse, Bart en Stefan.

Bekijk hier de toekomstige bijeenkomsten met daarin de links naar de bijhorende Facebook events.


Back to Top

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.