Tarieven.

Het tarief voor een sessie is €60,- per uur.

Begeleiding kan in verschillende vormen. Zo bied ik de HSP-leergang aan voor begeleiding bij hooggevoeligheid, opstellingen voor het inzichtelijk krijgen van diverse vraagstukken en ben ik ook beschikbaar voor een goed spiegelend gesprek.
Al deze sessies duren ongeveer een uur. Mocht blijken dat je meer tijd nodig hebt dan kun je kiezen om €0,- €5,- €10,- €20,- of €30,- euro extra op donatiebasis te vergoeden. Wat het waard is laat ik over aan jou.

Het tarief voor beide varianten is €45,- per uur.

Bij de massages heb je keuze uit 2 varianten. De ontspanningsmassage en de holistic pulsing.
Bij beide varianten neem ik de tijd om aan te komen in de ruimte waarna ik een massage geef van ongeveer 1 uur. Na de massage heb je nog even om weer bij te komen. Voor de resterende tijd kun je €0,- €5,- €10,- €20,- of €30,- extra op donatiebasis vergoeden. Wat het waard is laat ik over aan jou.

Voor het werken 1 op 1 met opstellingen hanteer ik het tarief voor begeleiding. In het werken met groepen hanteer ik een tarief van €3o,- voor vraagstellers en €15,- voor representanten.
Ik ben hiermee onlangs begonnen en ik hanteer nog een try-out tarief. Wanneer ik op locatie kom om opstellingen te begeleiden reken ik €150,- binnen de ring van Amsterdam. Daarbuiten is ook mogelijk, maar extra reiskosten dan in overleg.
Mocht je geïnteresseerd zijn en het echt niet kunnen betalen. Neem dan contact met me op voor een aangepast tarief of een betalingsregeling. Geld mag jouw weg naar meer Vreugde en Vrijheid niet in de weg staan!
Vaak krijg ik de vraag: “Word je vergoed?” Ik kan daar kort op antwoorden: “Nee.” Ik heb daar bewust voor gekozen. Waarom? Dat zal ik uitleggen:
Om in aanmerking te komen voor vergoeding van de zorgverzekeraar moet ik veel geld investeren en aan allerlei regels en protocollen voldoen. Dit geld zal ik uiteindelijk met een hoger uurtarief terug moeten verdienen, en de regeltjes staan mij in de weg om YanoW op mijn eigen wijze vorm te kunnen geven. In het kader van “Het kan ook anders” heb ik er bewust voor gekozen mijn tarieven lager te houden, YanoW op mijn eigen passende wijze vorm te geven en niet in aanmerking te komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar.

Ik ben hierdoor niet veel duurder dan een begeleider die wel in aanmerking komt voor vergoeding. De zorgverzekeraar vergoed uiteindelijk altijd maar een deel voor een beperkt aantal sessies, die vaak als ze vergoed worden een aanzienlijk hoger tarief hebben dan ik. Reken het maar na en mocht geld dan nog steeds een probleem vormen, neem dan contact met me op om te kijken of ik wat voor je kan betekenen.


Back to Top

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.