Ervaringen.

Ik kan natuurlijk vertellen wat ik doe en hoe ik dat doe, maar veel belangrijker is nog, wat zijn de ervaringen van mijn cliënten?

De stap om met de hsp leergang te beginnen koste me aardig wat moeite maar ik heb er geen moment spijt van gehad en het was elke sessie weer een verrijking en een stapje dichterbij het vinden van ‘mezelf’.
Al vanaf het eerste gesprek stelt Erwin je op je gemak en zorgt ervoor dat je je ontspannen voelt zodat je jezelf kunt zijn.
Hij brengt alles met veel enthousiasme, humor en goede voorbeelden, hij kan goed luisteren en kan zich goed inleven in hoe dingen in mij omgingen of hoe mijn beleving was, waardoor ik het gevoel had begrepen te worden.
Erwin luistert goed en daar speelt hij op in. Gaandeweg door de sessies heen leer je stapje voor stapje bij jezelf te blijven en je bewust te worden van jezelf en mr. Mind.
Hij heeft me een heleboel handvatten gegeven om dingen anders te zien en om dingen anders aan te pakken, waardoor er veel makkelijker geworden is voor mij.
De leergang heeft bij mij erg geholpen bewuster van mezelf te zijn en belangrijker, bij mezelf te blijven (wat nog steeds heel erg fijn voelt).
Al met al ben ik zo ontzettend veranderd, en sta ik steviger met mijn voeten in mijn schoenen.
Bedankt Erwin! Je bent een toppertje!
Lara
‘Stel je voor: een drukke winkelstraat, veel mensen, veel geluid en veel kleuren. Daar liep ik. Ik voelde me alles behalve op mijn gemak en was met alles bezig, behalve met mezelf. Snel geneigd om het chagrijnige humeur van mijn vader over te nemen, want “bah, winkelen duurt zo lang”. Op een gegeven moment dacht ik dat ik winkelen stom vond en deed het niet meer. Alsof ik vergat dat ik leef, een eigen mening en eigen gevoelens heb. Ik durfde niks meer omdat het fout kon gaan en twijfel overheerste.
Ergens moest er van mezelf iets veranderen. Zo kwam ik terecht bij Erwin. Met leuke voorbeelden, een goed gevoel voor humor en interessante opdrachten werd mijn beeld van mezelf en de wereld om mij heen een stuk positiever. Het was niet altijd even makkelijk, soms alsof je vecht tegen en een deel van jezelf. Maar het gevoel dat ik ervan kreeg was niet te ontkennen, ondanks dat verandering eng kan zijn…
Nu leer ik steeds meer van mezelf houden en leer dat de meningen van anderen er mogen zijn, maar niks zeggen over mij. Eerlijk gezegd had ik het niet verwacht. Het is rustig mijn mijn hoofd en er is plek voor mijzelf. Ik kom erachter wat ik wil, ,wat ik leuk vind en dat je kansen en risico’s best kan nemen. Iedereen leert van tegenslagen en het betekent niet dat je leven daar stopt!’
Mandy
Het was een bijzondere ervaring om de HSP leergang te volgen en ik weet nu beter om te gaan met HSP.
Wat ik ook erg fijn vond was dat Erwin zich voor de volle 100% inzet om je te helpen. Je kunt hem bijvoorbeeld hem buiten de sessies om mailen als je ergens tegen aanloopt en hij helpt je dan weer verder.
Verder heb ik ook een mooie ervaring over gehouden aan 1 van de BW/BW oefeningen, dat was heel bijzonder.
Erwin succes in Groningen ik weet zeker dat je iets moois van je praktijk gaat maken.
Dennis

Heb een heerlijke holistic pulsing massage gehad. Dit was nieuw voor mij, maar heb het als heel ontspannen ervaren. Zeker voor herhaling vatbaar.

Binnenkort ga ik de olie-massage uitproberen.
Kan me er nu al op verheugen.
Bedankt en tot de volgende keer.

Liefs Mary

Mary
Erwin neemt de tijd voor je en zorgt ervoor dat de hele ervaring ontspannen en prettig is. Na afloop voelde ik me meer bewust en had veel meer rust in mijn lijf. YanoW is echt aanrader!
Anouk

YanoW.nl is ook te vinden op Facebook.


Back to Top

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.