Over YanoW.

Welkom op YanoW.nl, leuk dat je me hebt weten te vinden, nieuwsgierig naar mij en mijn praktijk bent en dat ik je mag informeren over wat ik de wereld in wil brengen met YanoW.

Yano is de naam die staat voor mijn bezieling, hetgeen dat mij uniek maakt. De W bestaat eigenlijk uit 2 V‘s. De V’s van mijn missie, “Begeleiding in Vreugde en Vrijheid“. Zelf begeleiden op een Vreugdevolle en Vrije manier en daarmee Vreugde en Vrijheid brengen in het leven van mijn cliënten. In de begeleiding en de ervaringen van de mensen wordt mijn visie direct duidelijk, “Het kan ook anders.” Dat klinkt misschien als iets heel groots, maar het is al te brengen met kleine stapjes. Er voor iemand zijn, zonder oordeel naar iemand luisteren en iemand zien voor wie hij of zij is en wat ze wél kunnen. Mensen die ervaren dat er iets mis is, ondersteunen er weer op te gaan vertrouwen dat het ook anders kan en begeleiden om dit tot uiting te brengen, waardoor uiteindelijk meer Vreugde en Vrijheid wordt ervaren in het dagelijks leven.

Voor mij is het van belang“Het is jouw leven en wat wie dan ook doet of heeft gedaan, jij bepaalt wat je er vanaf nu mee doet!” over te kunnen dragen dat er voor mij niks mis is met wat je doet of wie je bent. Het is jouw leven en ik wens je toe dat dat zo mag zijn als je voor jezelf wenst. Ik wil je begeleiden om uit je hoofd te komen terug in je lichaam, hier op aarde, met beide voeten op de grond en te gaan staan in en voor jouw eigen leven! Het is daarbij voor mij van doorslaggevend belang dat je bereid bent jezelf onder ogen te komen, zelf volledige verantwoordelijkheid te nemen voor en uit de “slachtofferrol” te stappen. Het is jouw leven en wat wie dan ook doet of heeft gedaan, jij bepaalt wat je er vanaf nu mee doet!

Ik hoop van harte dat, als je dat wilt, ik iets voor je mag betekenen!
Hopelijk tot ziens, enjoy life en een warme groet,

Erwin Gillissen.

Back to Top

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.