Bewustwording.

bewustwordingsonderonsjeKom jij er wel eens niet uit, het leven? Hoe het nou allemaal zit, werkt, moet, zou moeten, wat je nou precies wilt, wie je nou eigenlijk bent, minder denken, meer voelen, minder moeten, meer genieten, etc.
Welkom in de wereld van het mens zijn! Gefeliciteerd, je bent je bewust van de dingen waar je tegenaan loopt en bent op weg hier een oplossing voor te vinden. Misschien om te ontdekken dat het anders kan, misschien om in vrede en rust te leren accepteren dat dingen zijn zoals ze zijn. Hoe dan ook, ik houd je graag een spiegel voor zodat je een klankbord hebt en het even niet meer allemaal alleen hoeft te weten en te doen.

Ik heb geen oordeel over waar je nu staat, ik vind er niks van en ik vind al helemaal niet dat het anders zou moeten. Wel gun ik jou vrede en rust met jouw eigen omstandigheden, jouw leven.
Zou je het fijn vinden om eens met iemand te praten, om te kijken hoe je het anders kunt doen of anders kunt ervaren? Maak dan een afspraak voor een “bewustwordingsonderonsje” en ervaar wat ik voor je kan betekenen. We kunnen dit eventueel ook lopend in de natuur doen! Maak in dat geval een afspraak voor een “losgelopen woorden” sessie.


Back to Top

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.